Що їсть Володька з «VIP Тернопіль»: улюблені страви Тараса Стадницького
Вареники, деруни, голубці, а ще — добрий американський стейк. Звучить, як меню на щедрому застіллі. Однак саме так виглядає список страв, які гріють душу Тарасу Стадницькому — актору, якого вся країна знає як Володьку з «VIP Тернопіль».
В інтерв’ю для РБК-Україна (проект Styler) гуморист розповів, що їжа для нього — не просто процес, а емоція, спогад і прив’язка до близьких людей. Тож дізнайтеся, що насправді їсть актор, сценарист і резидент гумористичного шоу «VIP Тернопіль» на Новому каналі, коли не на сцені та не в кадрі.
Улюблені українські страви: мамині вареники — понад усе
Актор зізнається, що перше місце у гастрономічному серці тримають домашні вареники. З капустою, з сиром, з картоплею, з гречкою і сиром — в будь-якому варіанті вони для нього святі. Їсть тільки зі сметаною. А якщо солоні — ще й з домашніми шкварками.
«Вареники з вишнею чи чорницею — зі сметаною та цукром», — каже він.
Окрім вареників, в особливому гастро-рейтингу Стадницького:
деруни
тещині голубці
картопля, смажена на великій сковорідці на вогні.
«Взагалі в мами в селі все смакує по-особливому, ще й якщо після доброї фізичної роботи», — додає актор.
Стадницький розповів про улюблені страви (фото надано прес-службою)
А що зі світовою кухнею? Тут — м’ясо і трохи Польщі
Попри любов до українського традиційного столу, Стадницький не цурається й іншої гастрономії. Проте його вибір — завжди конкретний і без надмірної екзотики:
добрий американський стейк або ребра, якщо хочеться м’яса «по-справжньому»
суші, але без фанатизму — як варіант для різноманітності
журек — традиційний польський суп із житнього борошна
Загалом, зізнається Тарас, більшість його гастровподобань тісно пов’язані з домом, з тими, хто поруч, і з теплими буденними моментами.
Вас може зацікавити
Стадницький чесно розповів про стосунки з «екранною дружиною», з якою йому приписували роман
Як діти Стадницького реагують на його популярність
Скільки платять на «Кварталі 95» авторам жартів.